Mnoge Zdravstvene Koristi Od Lanenog

zdravlje doktor medicine

Teret faktora rizika kroničnih bolesti znatno iznad crnih muškaraca u usporedbi s bijelim kolegama, uključujući i veću učestalost pretilosti i hipertenzije.

Rješenje: po mogućnosti, jedite cjelovite, svježe i cjelovite proizvode. Pri kupnji pakirane hrane, stavite barem toliko vremena na čitanje naljepnice i odabrati namirnice, kao što vi radite pri odabiru gel za tuširanje ili šampon. Napredak u SAD-u za liječenje hepatitisa C su ne manje nego kao uzbudljiv za posljednje tri godine. Prije tri godine, standardni odgovarajući tretman пегилированный interferon i ribavirin u roku od 24 ili 48 tjedana.

Na kraju je bio odgovor (ne liječi, samo odgovor) oko 50% HCV-inficiranih pacijenata. Uz dopuštenje tvrtke Gilead sciences Sovaldi ranije ovog mjeseca, u bolesnika s генотипом 1 (najčešći oblik bolesti) može računati na stalni virus se javlja odgovor, ili SVR (неопределяемый stopa incidencije), nakon 12 tjedana, u više od 90% slučajeva.

Cirozu-to je stanje jetre, koju karakterizira teška рубцеванием tkiva jetre. Ovo stanje dovodi do smanjenja funkcije jetre, što smanjuje sposobnost tijela za filtriranje toksičnih otpadnih tvari iz krvi, prema Phyllis Balch, autor knjige "recept za prehrambene iscjeljivanje". On je također blokira protok žuči u crijevo, što može smanjiti apsorpciju vitamina topivih u mastima iz hrane. Prekomjerna konzumacija piva i drugih vrsta alkohola je glavni uzrok ciroze. Mnogi od nas su se svojski trudi da jedu zdravu hranu, ali borba protiv позывом na slatkiši, keksi, kolači, sladoled i sve ostalo, mnogo šećera i slatkiša. Većina stručnjaka se slaže da prigristi-to je dio uravnotežene i zdrave prehrane, dok se grickalice ne грузи na prazne kalorije.

Također možemo vam ponuditi Qui-češnjak u tabletama - učinkoviti antioksidansi c je prirodni antioksidans, moć češnjaka. Qui-tablete češnjaka održavanje razine kolesterola u krvi i pomoći vam postići jača srce i zdravu cirkulaciju krvi. Rachel Sawyer, menadžer za komunikacije, koji je 50 i živi u Anerley u jugo-istočnom Londonu, bio s dijagnozom Crohnove bolesti u 2000 i liječenje u Gaya i St. Thomas. Iako je njegovo stanje je pod kontrolom, ona podržava drugih ljudi, koji su Crohnova bolest i pokreće račun na Twitteru @Bottomline_IBD. Drugi istraživači su neovisno jedni od drugih, vezani IPP na utjecaj nepovoljnih zdravstvenih problema, kao što su demencija, frakture kostiju, bolesti srca i pluća, posebno. Uzrok kongenitalne anomalije srca kod novorođenčadi pri rođenju može biti rezultat loše kontrolirati razinu šećera u krvi kod žena sa dijabetesom u trudnoći, nasljedni faktori koji igraju važnu ulogu u prirođene bolesti srca, pretjerano konzumiranje alkohola i nuspojave od nekih lijekova tijekom trudnoće.

Postoje mnoge bolesti, destruktivne srce električnog sustava, kao što su arterijska prerano borbe, vuk Parkinsonove bolesti i sl. Još jedan zajednički profesionalna bolest poljoprivrednici se obično naziva bunker-punilo bolesti. Bolesti bunker-punilo-to profesionalne bolesti pluća, nalik na jednostavan seljak, ali to je uzrokovano udisanjem otrovnog plina, a ne kalup. Otrovni plin je titan-oksida (NO2), koji se izdvaja od svježeg silos ili stočnu hranu. Udisanje ugljičnog monoksida uzrokuje akutni respiratorni nevolja-sindrom zbog upale pluća tkiva i sužavanje dišnih putova. Bunker-punilo bolest također može uzrokovati oticanje i гиперемия pluća. Osnovna metoda liječenja bolesti respiratornog potpore za poboljšanje ventilacije kupaca.

Alternativna medicina ima holistički, preventivni pristup, a temelji se na dr. Antoine Bechamp na (1816-1908) i Claudea Bernarda (1813-1878) staničnu teoriju", koja se temelji na konceptu zdrave terena". (zdrav unutarnji organ).

Kronična bolest koja traje dugo vremena, obično, ne manje od šest mjeseci. Tijekom tog vremena, on može stalno prisutan, ili on može ići u remisiju i povremeno ponavljanje kroničnih bolesti može biti stabilan (ne i gore) ili to može biti progresivna (pogoršava se tijekom vremena). Neke kronične bolesti mogu biti trajno izliječen.


Većina kroničnih bolesti može biti isplativo liječiti, čak i ako oni ne mogu biti trajno izliječen. Američke udruge za holističku medicinu razlikuje, uz pretpostavku da pojedinac postiže stanje blagostanja kroz stalni proces balansiranja i integracije fizičko lice, emocionalne, mentalne i duhovne. Sastavni dio ovog procesa je holistički dijeta, koja tretira dobrobit čovjeka kroz pravilnu prehranu i uzima u obzir sve aspekte njegova života.